Bemutatkozás
Bemutatkozás
Bemutatkozás
Pár gondolat rólam

Az Első találkozásom a fotózással 16 éves koromban a közgazdasági tanulmányaim alatt történt, humoros és véletlenszerű eseményekkel, melyek a számok száraz világából tereltek át a „fénnyel írás” kreatív, szabad világa felé.

Ma szeretetből és szenvedéllyel fotózók minden nap. Legboldogabb része a munkámnak a fotózás, de hozzá tartozik az egyeztetések az ügyfelekkel, az ügyintézések és a magányos órák a számítógép előtt. Fotográfusnak lenni egy életforma. Fontos a támogató család, mert óriási érzelmi hullámzás az, ami körülvesz egy fotóst. Más lendület kell egy esküvő megörökítéséhez és teljes más energiákkal kell egy családot, glamourt egy újszülöttet fotózni vagy portrét készíteni.

A munkám sokszínűségének köszönhetően különleges embereket, családokat, szerelmeket örökíthetek meg, ami számomra olyan izgalmas feladat, erő, energia, ami folyamatosan tölti a lelkemet. A legjobb tudásom szerint igyekszem a legújabb trendek és technikák alkalmazásával, de betartva a fényképezés alapvető szabályait, a „fénnyel írva” értéket teremteni.

Bemutatkozás
Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..
Bezárom