Információk
Információk
Információk
Családi fotózás

Családfotózás - ez a téma mindig új és új kihívásokat jelent számomra, hiszen több embert (emberkét) kell egy pillanatban előnyösen megörökíteni, ami korántsem olyan egyszerű feladat J. Nagy szakmai rutint követelő munkafolyamat, minden családtagot a számára előnyösen kell beállítani és egy közös kompozícióvá kell összeállítani a családot.  Hatalmas felelősség a családi fotózást jól kivitelezni, mert évek, évtizedek múlva, amit ma megörökítek, az marad meg a jövőnek a jelenről.  Értéket teremtek a fotográfiámmal!

HELYSZÍN: a műteremben vagy megrendelő lakásán, 18 C fok felett a természetben is elkészíthető.

FOTÓZÁSI IDŐ:           A családi fotózás forgatókönyvét, a gyermekek kora igen befolyásolja, ha kicsit a gyerekek, akkor nehezebb a dolgom, mert az ő ritmusukban, de gyorsan kell dolgozom, hogy ne fáradjanak el.  Minimum 1 órás fotózásra kell készülni.

HOGY ZAJLIK A CSALÁDI FOTÓZÁS:             Általánossá váló igény, hogy az Édesapa csak a fotózás elején van jelen, mert utána menni kell neki dolgozni, tehát így is megszervezhető a családi fotózás, itt is a gyermekek korától függ a fotózási idő, de kb  1 órával számolni kell, amíg Apára szükség van.

A családi fotózás egy teljes családfotózást jelent, mindenkiről készül egyéni portré fotó, készül csak a gyerek-gyerekekről közös kép, készül a szülőkről közös kép, anya gyerek/gyerekeivel kép, apa gyerek/gyerekeivel kép.

MIRE VAN SZÜKSÉG A FOTÓZÁSHOZ:

  • a ruházat színe legyen harmonikus (pl.:ne legyen kockás ing és csíkos ing vegyesen, vagy ne legyen erős mintás a ruházat mindenkinél…)
  • elegáns ruhás családi fotózásnál figyeljünk a hozzá illő cipőkre (Apánál is!)
  • javaslom a minimum 2 ruha szettet, egy elegáns és egy lazább utcai ruha szettet

FOTOKÖNYV KÉSZÍTÉS:         A fotókönyvek remek összefoglalói lehetnek egy adott képsorozatnak, vagy egy év alatt készített 3-4 képsorozatnak. A fotókönyv alap méretei: 20*20cm, 20*27cm, 30*30cm, a könyvek 30 oldalasak, azaz 15 laposak. Remek ajándék lehet, mert professzionális hatást kelt és minőségi módon van a fénykép anyag leszerkesztve és kinyomtatva.  

Információk
Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..
Bezárom